Om qUINT

Ikke Navngivet 3

Afspil video

Ikke Navngivet 4

Om qUINT

qUINT åbnede sin første butik i 1999. Idéen til butikken kom fra USA, og tanken var at åbne en multibrand-butik med tøj til fyre fra tidens populære brands, trends og streetwear. Vi går løbende efter at have de nyeste og mest eftertragtede brands for at kunne servicere vores kunder og matche tidens stil bedst muligt. Vi vil gerne differentiere os i branchen, så derfor kommer der hele tiden nye og upcoming mærker ind i vores sortiment, både online og i butikkerne.

Stemningen i butikkerne er chill, laidback og nede på jorden. Om du bare vil ind og lade dig inspirere, tale trends, streetwear og sneaker-news eller ind at have hjælp til at sammensætte et spritnyt outfit, så står vores personale altid klar med åbne arme og et smil på læben. 

Butikkerne er indrettet med streetwear- og fashion-entusiasten i centrum. 

Siden vores åbning har qUINT vokset sig til en kæde på over 17 streetwear butikker samt en webshop, som vi stræber efter at gøre til din streetwear go-to. Selvom der er sket meget siden 1999, er visionen stadig den samme - tidens trends og tøj til fyre - leveret i den højeste kvalitet - med den bedste service.

Se ledige stillinger

AXEL KAUFMANN ApS er et dansk familieejet firma. Kaufmann ApS består af 18 Kaufmann butikker, 17 qUINT butikker og 2 Axel butikker. Vi er stolte af vores gode omdømme i branchen og gør alt, hvad vi kan for at det skal være sjovt at gå på arbejde. Vi brænder for det vi gør, er engagerede og tager alle ansvar. Det er derfor vi går efter de bedste medarbejdere.

Brænder du for en karriere i modebranchen, så finder du vores ledige stillinger herunder.

Læs mere