Elev

210623 Karriere Pic 16 9 (5 Of 12)

Afspil video

Din hverdag

Som elev i qUINT oplever du hurtigt, at du får ansvar for egne opgaver. Du kommer til at beskæftige dig med alle typer opgaver i en butik.

Den vigtigste opgave er naturligvis at betjene vores kunder, du sælger varer og yder en super service til kunden.

Opgaver som bestilling af varer, udpakning og mærkning og opfyldning af varer vil også være en del af din hverdag.

Men også præsentation af varer i butikken, visuel merchandising, vareeksponering samt præsentation af varer på ginerne, vil fylde en del.

Du vil hver dag opleve at vores kunder betjenes med smil og høj service. Blandt kolleger er der en teamånd der gør, at det sjovt at gå på arbejde, og du vil mærke at vi løfter i flok, uanset om man er elev eller chef.

Oliver Schoop ELEV Quint

Din fremtid

Med en elevuddannelse hos os, er du klædt godt på til fremtiden. Vi stiller krav om engagement, initiativ og ansvar og har høje forventninger til vores elever. Vi sikrer, at eleverne lærer mere end det de skal, og får en masse gode oplevelser. Derfor er en uddannelse hos os et godt springbræt og en god start i modebranchen.

Vi er en stor kæde med mange butikker fordelt over hele landet. Dette giver rigtig gode muligheder for job og hvis du også er fleksibel er der gode muligheder for at gøre en god karriere i qUINT.

En meget stor del af vores elever bliver i kæden, når de er udlært og flere af dem er i dag butikschefer.

Uddannelsen

Læs mere her 

210623 Karriere Pic 16 9 (10 Of 12)

Afspil video

Tip til ansøger

Læs mere her

210623 Karriere Pic 16 9 (4 Of 12)

Afspil video

Søg Elevplads 

AXEL KAUFMANN ApS er et dansk familieejet firma. Kaufmann ApS består af 18 Kaufmann butikker, 17 qUINT butikker og 2 Axel butikker. Vi er stolte af vores gode omdømme i branchen og gør alt, hvad vi kan for at det skal være sjovt at gå på arbejde. Vi brænder for det vi gør, er engagerede og tager alle ansvar. Det er derfor vi går efter de bedste medarbejdere.

Brænder du for en karriere i modebranchen, så søg en elevplads hos os. 

Søg elevplads i Quint her