210623 Karriere Pic 16 9 (5 Of 12)

Afspil video

Uddannelsen

I Kaufmann ApS har vi vores egne elevhold. I samarbejde med Handelsfagskolen/Aarhus Business College , der ligger uden for Århus har vi sammensat skoleforløbene.
Du vil her mødes med andre elever fra vores butikker rundt i landet. Du bor på skolen og har en masse sociale aktiviteter efter endt skoletid. Det giver venskaber på tværs af butikkerne og styrker fællesskabet.

Du bor på skolen, men rejser hjem i weekenden. Du får dækket transport udgifter til og fra skolen og du spiser og overnatter på skolen uden beregning.

På skolen lærer du indgående om vores produkter, materialer, mode og trend. Derudover er der undervisning i bl.a. markedsføring, økonomi og personligt salg.

Hele skoleforløbet afsluttes med et individuelt projekt, kaldet fagprøven, som du skal til eksamen i.

Vi krydrer uddannelsen med tiltag, der gør uddannelsen mere målrettet til dagligdagen i butikken. På den måde er det nemt at forholde sig til teorien.

Der arrangeres leverandøraftener og gæsteundervisning fra ledelse og bagland.
Du møder bl.a. gæsteundervisere fra egne rækker, hvor undervisningen tager udgangspunkt i vores regler og retningslinjer, hvordan vi arbejder med f.eks. dekoration og visuel merchandising, regnskab og salgstræning.

I løbet af elevtiden arrangerer vi en fælles studietur til en storby i Europa, hvor du gennem messer og butiksbesøg henter inspiration og viden om trend og tendenser inden for mode.

Du er på skole i 4 x 2 uger mens du er elev.

210623 Karriere Pic 16 9 (2 Of 12)

Afspil video